Hodnocení obchodu

4,7 33 hodnocení
Přidat hodnocení
5
28x
4
3x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora Jan Panoš | 20.9.2022
Nic moc po jedné dávce. Účinek až po dalších 2 balicku.
F Avatar autora Frantacavallaro | 2.9.2022
Vyborny
J Avatar autora juliuskovac577457@gmail.com | 14.8.2022
J Avatar autora Jan | 7.8.2022
Ještě nevím byl jsem delší dobu sám ale teď žiji se svou školní dospívající láskou. Je mi 50 a myslím že výkon i samotné vzrušení ne i to co to bývalo.....takže jdu zkusit a doufám že ma láska bude i nazvaná do konce života
JT Avatar autora Jirka Tabáček | 21.7.2022
Obchod dobrý, výsledek nic moc
E Avatar autora Evžen | 20.6.2022
Je bezva, že prostředek na erekci nedoporučujete těhotným ženám...
M Avatar autora Michal | 16.6.2022
M Avatar autora moto.karlos | 9.6.2022
bal jsem se ze to se mnou sekne, ale co bych neudelal pro svou o 15 let mladsi pritelkyni ze? Vubec mi po tom nebylo spatne, jako po tom co mi dal doktor. Doufam, ze to bude fungovat i nadale, ze si na to nezvyknu.
P Avatar autora PavelP | 9.6.2022
chci objednat znovu, spokojenost, tak prosim poslete tu slevu
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
VK Avatar autora Vladimír koky | 6.6.2022
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
B Avatar autora berry | 1.6.2022
zkusil jsem schvalne jenom z prdele a docela prekvapeni teda
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
J Avatar autora jano | 24.5.2022
no, ze by to bylo nejaka pecka se neda povedat, ale lepsi jak Clavin urcite
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
J Avatar autora JardaSkok | 24.5.2022
dal jsem tomu jeste sanci, protoze poprve skoro nic... asi jak to bylo napodruhe, nevim, ale spokojenost... docela uleva... diky
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
S Avatar autora sany65 | 23.5.2022
chtel jsem jenom zkusit a docela me to potesilo
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
F Avatar autora František | 30.4.2022
na predpis co mam je lepsi, ale uz mi po tom nebylo dobre, tohle by mohlo byt lepsi, ale za ty penize nemam problem
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
PN Avatar autora Petr Neumann | 26.4.2022
OK
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
Z Avatar autora Zdeněk | 3.4.2022
Funguje to na 100%
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
T Avatar autora Tom | 22.3.2022
Vzal jsem 4 tablety na jednou a fungovalo
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 9.6.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
S Avatar autora Stanislav | 18.2.2022
v poradku
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 23.2.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.
A Avatar autora Aleš | 18.1.2022
nejdirv nic, ale mel jsem k tomu 3 piva, podruhe jsem zkusil tak celkem mi to pomohlo, hlavne co se tyce delky a udrzeni
S Avatar autora Slavomír - team Eresin.cz (Administrátor) 23.2.2022
Děkujeme. Slevu na další nákup zasíláme do emailu.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 33